React

Kursus i React – til dig der vil have hands-on viden

Hos Lund&Bendsen finder du en række forskellige kurser, hvor du kan lære mere om open-source Javascript biblioteket React.

Vores React kurser giver dig indblik i, hvad biblioteket kan, hvordan du kan bruge det, og hvad du kan få ud af at benytte det. React biblioteket bruges til at bygge brugergrænseflader til især single-page applikationer, og det gør det muligt at skabe genbrugelige UI komponenter. Det designer simple views for hver del af en applikation, og det vil på effektiv vis updatere den rette komponent, når data ændres. React gør det nemmere at vurdere og designe applikationer, det er både effektivt og fleksibelt at bruge, og det gør det nemmere for dig at kode mere forudsigeligt. En af de nok vigtigste grunde til at React er blevet så populært de seneste år er, at det har en stor styrke ved at have fokus på individuelle komponenter i stedet for på den fulde web-applikation – og på den måde tillader det udviklere at nedbryde UI til mere simple komponenter.

Lær om React fra erfarne IT-konsulenter

Vores IT-konsulenter arbejder til daglig med konkrete React udfordringer på nogle af landets største IT-projekter og vi deler meget gerne vores erfaringer. Hvis du overvejer at indføre React, og gerne vil høre om de do’s and dont’s vores IT-konsulenter har oplevet, så lad os tage en uforpligtende snak.

Bliv klogere på et IT-kursus

Vi har 20+ års erfaring med tilrettelæggelse og afvikling af IT-kurser som åbne hold og vi er specialister i specialtilpasset undervisning, som fx Solution Spaces, med fokus på tidens trends indenfor platforme, sprog, værktøjer og metoder. Lad os tage en uforpligtende snak om jeres specifikke uddannelsesbehov. Vi tilbyder også åbne kursushold i en række teknologier, se sæsonens åbne kursushold her.

Events

Talks

Vores kurser om React

Advanced React

React

React Native for begyndere

React

React.JS – Foundation

React

Fremhævede React eksperter

Jakob Bendsen Profil

Jakob Bendsen

Chefkonsulent | Partner

Dennis Ejby Schmock

Instruktør
Sinisa Neskovic

Sinisa Neskovic

Instruktør
Steffen Mörck-Larsen Profilbillede

Steffen Mörck-Larsen

Seniorkonsulent | Instruktør

Bliv klogere på React, i disse artikler

Sinisa Neskovic: Advanced React (English)

Ditlev Tøjner: React’s simple tilgang til webapplikationer

Ditlev Tøjner: Hvordan bygger man komplekse frontend-applikationer med React

Faglig Fredag d. 24. august 2018 med oplæg om blandt andet Kafka samt Kotlin og coroutiner

Ambitionen med Faglig Fredag er at skabe en ramme for kontinuerlig, tidsaktuel og intens vidensdeling mellem kunder, konsulenter og inviterede gæster.

Faglig fredag 18/12 2015 om React, REST og BDD heaven in public projects

Læs også om andre teknologi nyheder

Jakob Bendsen, Jan Ypma, Povl Kvols: Open Source i offentlige Danmark

NIS2 handling nu!

Få et overblik over NIS2-direktivet, der en opdatering af det oprindelige NIS-direktiv og har til formål at styrke cybersikkerheden for kritisk infrastruktur på tværs af EU.

Åbne kurser – forår 2024

Reportage fra SAOS 2024

Vinterferielejr 2024 – Bevar Ukraine

Lund&Bendsen hoster Meetup – “Authentication in ASP.NET Core”

Poul-Henning Kamp: Flere burde kende til SAOS

- “På nuværende tidspunkt har IT lavet vores samfund mere om end automobiler, tog og elektricitet nogensinde har gjort.” Sådan lød det fra den kendte IT-debattør Poul-Henning Kamp, da vi mødtes til SAOS-konferencen i 2023. For ham understregede det vigtigheden i, at IT-eksperter og beslutningstagere mødes på tværs af organisationer og snakker om ny teknologi, som de gør på SAOS.

Nytårstalen: Alle skal kunne ringe

Åbne kurser – vinter 2023/24

Julehygge på Nytorv

Se andre teknologier

Opdag vores eksperter, talks og kurser.