AI

Gå på opdagelse i AI universet, og bliv klogere på AI på siden her.

Kunstig intelligens (AI) er en banebrydende teknologi, der har revolutioneret måden, vi arbejder, lever og interagerer på. Med AI er det nu muligt at træne computere til at udføre komplekse opgaver, lære af data og træffe intelligente beslutninger på en måde, der tidligere kun var forbeholdt menneskelig intelligens. Vi stolte over at tilbyde specialiserede kurser og ekspertrådgivning inden for AI, der vil hjælpe dig med at navigere og udnytte AI-teknologien til at forvandle din virksomhed.

Uanset om du ønsker at opbygge grundlæggende forståelse af AI-koncepter eller dykke ned i avancerede teknikker som neurale netværk, dyb læring og naturlig sprogbehandling, har vi kurser, der passer til dig. Vores erfarne undervisere vil guide dig gennem teorien og praksis bag AI og hjælpe dig med at udvikle praktiske færdigheder til at bygge AI-modeller og implementere dem i virkelighedsapplikationer.

Vores konsulenter er eksperter inden for AI og har omfattende erfaring med at anvende AI-teknologier i forskellige brancher og anvendelsesområder.

Events

Faglig Fredag den 27. oktober 2023

Mens bladene drysser ned og efterårsstormene raser, kan du sidde trygt indendørs på Vartov og blive klogere. Hør bl.a. om ChatGPT i en dansk kontekst, om hvordan man bruger AppDynamics i praksis til at overvåge og fejlfinde i et komplekst miljø og om composition of design på oktobers Faglig Fredag. Dagens Agenda Kl. 08:30 – 09:00 Morgenmad og networking Kl. 09:00 – 09:30 Velkomst v. Jesper Wermuth Kl. 09:30 – 10:15 Sproglige og kulturelle bias i store sprogmodeller (LLMs) v. Bolette Sandford Pedersen Kl. 10:15 – 10:30 Pause og networking Kl. 10:30 – 11:00 AppDynamics in Danske Bank v. Peder...

Talks

Vores kurser om AI

AI – Machine Learning – Workshop

AI

AI – Machine Learning – Workshop

AI

AI, Big Data og Etik

AI

Fremhævede AI eksperter

Thomas Ploug

Instruktør

Bliv klogere på AI, i disse artikler

Faglig Fredag d. 21. december 2018 med oplæg om AI og effektiv softwareudvikling

Jakob Bendsen: GPT-3 – et første kig på en brugbar kunstig intelligens

Læs også om andre teknologi nyheder

Lund&Bendsen hoster Meetup – “Authentication in ASP.NET Core”

Poul-Henning Kamp: Flere burde kende til SAOS

- “På nuværende tidspunkt har IT lavet vores samfund mere om end automobiler, tog og elektricitet nogensinde har gjort.” Sådan lød det fra den kendte IT-debattør Poul-Henning Kamp, da vi mødtes til SAOS-konferencen i 2023. For ham understregede det vigtigheden i, at IT-eksperter og beslutningstagere mødes på tværs af organisationer og snakker om ny teknologi, som de gør på SAOS.

Nytårstalen: Alle skal kunne ringe

Åbne kurser – vinter 2023/24

Julehygge på Nytorv

Nogle mere eksotiske emner fra Devoxx 2023

Kasper Videbæk, Philip Løventoft: Blazor

Kunne du arbejde uafbrudt i 34 timer?

Highlights fra Devoxx 2023

Fire døgn uden søvn

Se andre teknologier

Opdag vores eksperter, talks og kurser.