Jesper Wermuth

Chefkonsulent | Partner

Solid erfaring som programmør, arkitekt, underviser og rådgiver. Specialiseret i automatisering af infrastruktur, virtualisering og en lang række cloud funderede teknologier.
Jesper er ekspert i Docker og cloud-teknologi og har over 25 års erfaring som softwareudvikler. Han har arbejdet med stort set alle områder af IT virksomheder, fra ledelse til kabling. Han har særligt fokuseret på kvalitet i leverancer gennem automatisering, reproducerbarhed, virtualisering og skalering de seneste år. 

Kundereferencer
Undervisning i Terraform skræddersyet til teamets behov

Vi deltog i online-kurset, hvilket var en god oplevelse. Den vinkel, instruktøren havde lagt på stoffet, dækkede hele teamet, selvom vi som udgangspunkt havde meget forskellige niveauer. Demonstrationer og øvelser fungerede godt online, og de valgte værktøjer var en god og spændende måde at formidle fælles præsentationer og gruppeøvelser på. Instruktøren var erfaren inden for emnet og sikrede, at vi ramte plet ved at inddrage mig som bestiller og hele teamet i kursets sammensætning.

Mikael F. Jørgensen

Principal Consultant

Nine

Software Review

Vi er meget tilfredse med det Review, vi valgte at få lavet af Lund&Bendsen. Lund&Bendsen hjalp os til at få stillet de rigtige spørgsmål, og gav os den nødvendige indsigt til at kunne træffe de rette valg. Lund&Bendsen var igennem processen gode til at kommunikere i øjenhøjde og komme med anbefalinger, der også var forståelige for forretningen og ikke-udviklere.

Lasse Brodt

Salgsdirektør

FK Distribution

Mød flere af vores dygtige konsulenter

Mød alle vores konsulenter

På udkig efter en dygtig konsulent?

Vi hjælper store virksomheder og organisationer med at løse store problemer