Jesper Wermuth

Chefkonsulent | Partner

Solid erfaring som programmør, arkitekt, underviser og rådgiver. Specialiseret i automatisering af infrastruktur, virtualisering og en lang række cloud funderede teknologier. Jesper er ekspert i Docker og cloud-teknologi og har over 25 års erfaring som softwareudvikler. Han har arbejdet med stort set alle områder af IT virksomheder, fra ledelse til kabling. Han har særligt fokuseret på kvalitet i leverancer gennem automatisering, reproducerbarhed, virtualisering og skalering de seneste år. 

Kunder siger om Jesper Wermuth:
Akut hjælp på kritisk projekt

Lund&Bendsen rykkede med få dages varsel ud med et ekspert-team til afhjælpning af et akut problem på et kritisk projekt. Vores langvarige samarbejde med Lund&Bendsen giver os en værdifuld mulighed for at få hurtig og effektiv eksperthjælp på nicheområder.

Jesper Welander

IT udviklingschef

Danske Spil

Forretningen fik den nødvendige indsigt til at træffe de rette valg

Vi er meget tilfredse med det Review, vi valgte at få lavet af Lund&Bendsen. Lund&Bendsen hjalp os til at få stillet de rigtige spørgsmål, og gav os den nødvendige indsigt til at kunne træffe de rette valg. Lund&Bendsen var igennem processen gode til at kommunikere i øjenhøjde og komme med anbefalinger, der også var forståelige for forretningen og ikke-udviklere.

Lasse Brodt

Adm. Direktør (CEO)

FK Distribution

Undervisning i Terraform skræddersyet til teamets behov

Vi deltog i online-kurset, hvilket var en god oplevelse. Den vinkel, instruktøren havde lagt på stoffet, dækkede hele teamet, selvom vi som udgangspunkt havde meget forskellige niveauer. Demonstrationer og øvelser fungerede godt online, og de valgte værktøjer var en god og spændende måde at formidle fælles præsentationer og gruppeøvelser på. Instruktøren var erfaren inden for emnet og sikrede, at vi ramte plet ved at inddrage mig som bestiller og hele teamet i kursets sammensætning.

Mikael F. Jørgensen

Principal Consultant

Nine

Specialtilpasset kursusforløb med løsning af konkrete udfordringer

Det lykkedes at tilpasse indholdet af kurset til teamets behov. Vi fik både den basale viden om Docker og samtidigt arbejdede halvdelen af tiden med EESSI projektet. Instruktøren viste meget stor interesse for at forstå EESSI projektet både forretningsmæssigt og teknisk. Instruktøren afsatte ekstra tid til at holde møde med arkitekten for RINA. Dette er langt ud over hvad man kan forvente. Dermed indfriede instruktøren på bedste vis det egentlige formål med kurset. Nemlig at får løftet teamets og Statens ITs viden om Docker væsentligt og samtidig få lagt en rigtigt godt grundlag for vores kommende arbejde med at Docker-ficere EESSI – RINA.

Flemming G. Jensen

Solution Architect | Developer

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Jesper Wermuth har hjulpet til hos:

Mød flere af vores dygtige konsulenter

Mød alle vores konsulenter

På udkig efter en dygtig konsulent?

Vi hjælper store virksomheder og organisationer med at løse store problemer