AWS

Gå på opdagelse i AWS universet, og bliv klogere på AWS på siden her.
Kursus i AWS Cloud – til dig der vil have hands-on viden
Inden for AWS Cloud tilbyder Lund&Bendsen forskellige IT-kurser, hvor du kan blive klogere på denne multitype Cloud platform.

Med AWS Cloud kan du håndtere virtuelle servere og meget mere; AWS tilbyder nemlig både virtuelle netværk, Docker cluster og registry, udviklerværktøjer, tekst-levering, en solid database-opbevaring og en række andre nyttige funktioner, der kan hjælpe virksomheder med at vækste. AWS Cloud indeholder services, der blandt andet spænder over LaaS, PaaS og SaaS.

Vores AWS Cloud kurser giver dig hands-on viden om en række grundlæggende services, der gør dig i stand til at grave dybere ned i de mange muligheder, AWS Cloud indeholder. Vi kommer ind på alt fra Auto Scaling Groups, DynamoDB og AWS konsol til AWS API og mere til. Alt det kan du blive klogere på, når du deltager på et af Lund&Bendsens AWS Cloud kurser.

Kurserne foregår enten på dansk eller engelsk i vores lokaler i København, Aarhus eller Taastrup.

Lær om AWS fra erfarne IT-konsulenter
Vores IT-konsulenter arbejder til daglig med konkrete AWS udfordringer på nogle af landets største IT-projekter og vi deler meget gerne vores erfaringer. Hvis du overvejer at indføre AWS, og gerne vil høre om de do’s and dont’s vores IT-konsulenter har oplevet, så lad os tage en uforpligtende snak.

Bliv klogere på et IT-kursus
Vi har 20+ års erfaring med tilrettelæggelse og afvikling af IT-kurser som åbne hold og vi er specialister i specialtilpasset undervisning, som fx Solution Spaces, med fokus på tidens trends indenfor platforme, sprog, værktøjer og metoder. Lad os tage en uforpligtende snak om jeres specifikke uddannelsesbehov. Vi tilbyder også åbne kursushold i en række teknologier, se sæsonens åbne kursushold.

Events

Talks

Vores kurser om AWS

AWS – Amazon Web Services – Foundation

Cloud

DevOps

AWS

Fremhævede AWS eksperter

Flemming Behrend

Instruktør

Jakob Jenkov

Seniorkonsulent | Instruktør

Michael Skarum

Instruktør

Thomas Trebbien Pedersen

Seniorkonsulent

Jesper Wermuth

CEO | Partner

Christian von Wendt-Jensen

Seniorkonsulent | Instruktør

Bliv klogere på AWS, i disse artikler

Faglig Fredag den 19. august 2022 – Java, IaC, AWS og kunstig intelligens

Læs også om andre teknologi nyheder

Lund&Bendsen hoster Meetup – “Authentication in ASP.NET Core”

Poul-Henning Kamp: Flere burde kende til SAOS

- “På nuværende tidspunkt har IT lavet vores samfund mere om end automobiler, tog og elektricitet nogensinde har gjort.” Sådan lød det fra den kendte IT-debattør Poul-Henning Kamp, da vi mødtes til SAOS-konferencen i 2023. For ham understregede det vigtigheden i, at IT-eksperter og beslutningstagere mødes på tværs af organisationer og snakker om ny teknologi, som de gør på SAOS.

Nytårstalen: Alle skal kunne ringe

Åbne kurser – vinter 2023/24

Julehygge på Nytorv

Nogle mere eksotiske emner fra Devoxx 2023

Kasper Videbæk, Philip Løventoft: Blazor

Kunne du arbejde uafbrudt i 34 timer?

Highlights fra Devoxx 2023

Fire døgn uden søvn

Se andre teknologier

Opdag vores eksperter, talks og kurser.