CQRS

Command Query Responsibility Segregation (CQRS) som en elegant arkitektonisk tilgang til at løse dine databehandlingsbehov. CQRS adskiller læse- og skriveoperationer for at opnå højere ydeevne og skalerbarhed. CQRS sørger for at datastrømme flyder glidende, og systemer interagerer uden forsinkelse.

Hos Lund&Bendsen forstår vi dybden og kompleksiteten i CQRS. Vores konsulenter, er erfarne udviklere med en solid baggrund inden for softwarearkitektur, er specialiserede i at implementere denne metode, tilpasset til dine specifikke behov. Med CQRS kan vi hjælpe med at strukturere dit system, så det bliver mere modstandsdygtigt over for ændringer, lettere at vedligeholde og klar til at håndtere den stigende mængde data, som moderne virksomheder står over for.

Vores konsulenter er ikke kun eksperter i CQRS-teknikken, men de bringer også en holistisk forståelse af softwareudviklingsprocessen. Denne dybdegående indsigt sikrer, at vi kan integrere CQRS i din eksisterende arkitektur. Hos Lund&Bendsen får du adgang til et team, der ikke kun implementerer en løsning, men som også sikrer, at løsningen er bæredygtig, fremtidssikker og skræddersyet til dine unikke krav og forretningsmæssige udfordringer.

Events

Talks

Vores kurser om CQRS

Fremhævede CQRS eksperter

Jakob Bendsen Profil

Jakob Bendsen

Chefkonsulent | Partner

Bliv klogere på CQRS, i disse artikler

SAOS 2014 – Hvad snakker IT-arkitekterne om?

Læs også om andre teknologi nyheder

Jakob Jenkov – Compositional Design

Få nogen andre til at passe dine containere

Peder Madsen – AppDynamics in Danske Bank (English)

Bolette Sandford Pedersen – Sproglige og kulturelle bias i store sprogmodeller (LLMs)

Dev Null – Er kvante-kryptering en mulighed?

Jakob Bendsen, Jan Ypma, Povl Kvols: Open Source i offentlige Danmark

NIS2 handling nu!

Få et overblik over NIS2-direktivet, der en opdatering af det oprindelige NIS-direktiv og har til formål at styrke cybersikkerheden for kritisk infrastruktur på tværs af EU.

Åbne kurser – Forår 2024

Reportage fra SAOS 2024

Vinterferielejr 2024 – Bevar Ukraine

Se andre teknologier

Opdag vores eksperter, talks og kurser.