DDD

Domain-driven design (DDD) er en filosofi inden for softwareudvikling, der lægger vægt på forståelsen af forretningsdomænet og dets kompleksitet. Det er en tilgang, der går ud på at skabe software, der nøje afspejler virkelighedens forretningsprocesser og terminologi. Teknologi og forretningsstrategi er uløseligt forbundet, og DDD tilbyder en vej mod mere intuitive og effektive systemer.

Hos Lund&Bendsen er vi passionerede omkring DDD og dets potentiale til at revolutionere softwareudvikling. Vores konsulenter er dybt forankrede i principperne bag DDD og har en rig erfaring med at anvende dem i praksis. Når vi arbejder sammen med vores kunder, tager vi udgangspunkt i en grundig forståelse af deres unikke forretningsmodel og de udfordringer, de står overfor. Denne tilgang sikrer, at de løsninger, vi udvikler, ikke blot er teknologisk avancerede, men også dybt forankrede i kundens forretningsbehov.

Ved at anvende DDD sikrer Lund&Bendsen, at softwareløsninger bliver mere end blot kode – de bliver et spejl af din virksomheds identitet og en katalysator for vækst og innovation. Vores konsulenter er trænede i at navigere i kompleksiteten af forretningsdomæner, og de anvender denne viden til at skabe løsninger, der er både robuste og fleksible. Med Lund&Bendsens ekspertise inden for DDD får du en partner, der ikke alene forstår din virksomhed, men som også er i stand til at transformere denne forståelse til konkret og værdiskabende teknologi.

Events

Talks

Vores kurser om DDD

Fremhævede DDD eksperter

Jakob Bendsen Profil

Jakob Bendsen

Chefkonsulent | Partner
Tore Nestenius Profilbillede

Tore Nestenius

Instruktør
Jeppe Carmon profil

Jeppe Cramon

Seniorkonsulent

Bliv klogere på DDD, i disse artikler

Webinar den 24. april 2020 – Kim Nielsen: Business Process Automation without the pain

Faglig Fredag den 22. juni bød på oplæg om Kubernetes on-premise, DDD/BDD, Microservices og understøttelse af forretningsprocesser af Erik Ditlev Lund, Basim Reza og Lasse Lindgaard

Faglig Fredag d. 22. juni 2018 om Kubernetes on-premise; DDD/BDD Microservices og Understøttelse af forretningsprocesser

Christian Bason – Hvordan designer vi nye løsninger i en kompleks virkelighed?

Domain-Driven Design 12. maj – sidste chance!

Faglig Fredag 12. maj om Domain-Driven Design

Faglig Fredag den 12. maj 2023 – Domain-Driven Design

Xin Yao – DDD and how to create meaning and productivity in the design of complex IT systems

Læs også om andre teknologi nyheder

Jakob Jenkov – Compositional Design

Få nogen andre til at passe dine containere

Peder Madsen – AppDynamics in Danske Bank (English)

Bolette Sandford Pedersen – Sproglige og kulturelle bias i store sprogmodeller (LLMs)

Dev Null – Er kvante-kryptering en mulighed?

Jakob Bendsen, Jan Ypma, Povl Kvols: Open Source i offentlige Danmark

NIS2 handling nu!

Få et overblik over NIS2-direktivet, der en opdatering af det oprindelige NIS-direktiv og har til formål at styrke cybersikkerheden for kritisk infrastruktur på tværs af EU.

Åbne kurser – Forår 2024

Reportage fra SAOS 2024

Vinterferielejr 2024 – Bevar Ukraine

Se andre teknologier

Opdag vores eksperter, talks og kurser.