Softwarearkitektur

Software Architecture Open Space

Varighed

1 dag

Sprog

Dansk

Kursusnummer

LB3170

Lokation

Lund & Bendsen

Pris

2.000 kr.

Kontakt os

Vi tilbyder også dette kursus som lukket firmahold.
Kontakt os og hør nærmere

Hvert år samler vi en række skarpe IT-arkitekter og udviklere til Lund&Bendsens Software Architecture Open Space konference. Til konferencen vidensdeler og ideudvikler vi og gør hinanden klogere på softwarearkitektur.

Softwarearkitektur som omdrejningspunkt

Softwarearkitektur går også under begrebet IT-arkitektur og er et bredt begreb. Det kan dog overordnet siges at dække over et sæt af nødvendige strukturer, der er nødvendige for at kunne håndtere et systems komponenter. Og dét er omdrejningspunktet for denne årlige konference og de diskussioner, der her bliver bragt på banen.

Indhold i softwarearkitektur-konferencen

Konferencens omdrejningspunkt er såkaldt “Open Spaces”, hvor du har mulighed for at bringe dine favoritemner inden for softwarearkitektur og softwareudvikling på banen. Konferencen er et aftenarrangement og en glimrende ramme om networking omkring softwarearkitektur.

Der vil blive bragt spændende diskussioner på banen, som det forventes, at du deltager aktivt i, og du har også selv mulighed for at bringe diskussioner op. Formatet for konferencen er, at ordet er frit for alle, og at erfaringer kan udveksles åbent og uformelt. Det er altså ikke Lund&Bendsens IT-eksperter, der skaber konferencens indhold – det er dig og alle andre IT-arkitekter og softwareudviklere, der deltager.

Målgruppe; IT-arkitekter og softwareudviklere

Konferencen er henvendt til softwareudviklere og IT-arkitekter, der udmærker sig på den ene eller anden måde i forhold til softwarearkitektur.

Forudsætninger for deltagelse på konferencen

For at kunne deltage på konferencen, skal du gerne være en del af målgruppen i form af softwareudviklere og IT-arkitekter. Derudover er der ikke nogle forudsætninger for deltagelse – andet end at du interesserer dig for softwarearkitektur og har lyst til at være en del af diskussioner med omdrejningspunkt i netop det.

Det koster desuden 2.400 kroner ex. moms at deltage.

Din plads er reserveret, når du har betalt den fremsendte faktura.

Udvid dine IT-færdigheder på et af Lund&Bendsens IT-kurser

Hos Lund&Bendsen tilbyder vi også en lang række IT-kurser. Du kan blandt andet deltage på kurser i Openshift, Angular, Docker eller Typescript.

Varighed

1 dag

Sprog

Dansk

Kursusnummer

LB3170

Lokation

Lund & Bendsen

Dato

Kontakt os

Pris

2.000 kr.

Kontakt os

Vi tilbyder også dette kursus som lukket firmahold.
Kontakt os og hør nærmere

Kursusansvarlig
Lena Ægidius
Lena Ægidius
Event- og kursuskoordinator
[email protected]

Lena varetager koordination med vores dedikerede instruktører og oplægsholdere, så kurser og events bliver planlagt, forberedt, leveret og evalueret på bedste vis. Skal du bruge et oplæg eller kursus, en workshops eller lignende, så ring trygt til Lena på (+45) 50777786.

Læs mere