API

API-udvikling er et kerneområde i det moderne digitale landskab, hvor integrationer mellem systemer og tjenester er afgørende for at skabe solide brugeroplevelser og effektivisere forretningsprocesser. Hos Lund&Bendsen forstår vi vigtigheden af stærke, sikre og skalerbare API’er, der fungerer som rygraden i digital infrastruktur.

Vores ekspertise i API-udvikling spænder fra at definere den rette arkitektur til at sikre optimale dataflows og integrationer mellem forskellige softwarekomponenter. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå jeres unikke behov og forretningsmål, hvilket gør vores konsulenter i stand til at designe og implementere brugerdefinerede API-løsninger, der ikke alene møder de nuværende krav, men fremtidens.

Med et fokus på de nyeste standarder og best pratice inden for API-udvikling, , så du bedst muligt kan udnytte de nyeste teknologier til deres fulde potentiale. Uanset om det drejer sig om RESTful API’er, GraphQL, eller realtidsdataintegration, er Lund&Bendsens team af erfarne konsulenter klar til at guide og støtte din virksomhed gennem hele udviklingsprocessen.

Events

Talks

Vores kurser om API

ASP.NET Core – Fundamentals

.NET

REST

API

Fremhævede API eksperter

Christian Grønbæk Jørgensen profil

Christian Grønbæk Jørgensen

Instruktør

Bliv klogere på API, i disse artikler

iOS platformen – hvad har Apple i ærmet denne gang?

Læs også om andre teknologi nyheder

Jakob Jenkov – Compositional Design

Få nogen andre til at passe dine containere

Peder Madsen – AppDynamics in Danske Bank (English)

Bolette Sandford Pedersen – Sproglige og kulturelle bias i store sprogmodeller (LLMs)

Dev Null – Er kvante-kryptering en mulighed?

Jakob Bendsen, Jan Ypma, Povl Kvols: Open Source i offentlige Danmark

NIS2 handling nu!

Få et overblik over NIS2-direktivet, der en opdatering af det oprindelige NIS-direktiv og har til formål at styrke cybersikkerheden for kritisk infrastruktur på tværs af EU.

Åbne kurser – Forår 2024

Reportage fra SAOS 2024

Vinterferielejr 2024 – Bevar Ukraine

Se andre teknologier

Opdag vores eksperter, talks og kurser.